Saje-saje

Monday, August 14, 2006

Jemputan makan lagi...



Memang dapur tak berasap semalam sbb tgh hari jemputan makan dari kak zai dan malam jemputan dari Nurul. Syukur Alhamdullillah dan terima kasih byk pada mereka walaupun saya kata tak payah susah2... Nurul siap bagi tapaw utk esok takut saya sibuk nak masak.. alahai baiknya adik akak ni... jgn risau2 tak sama macm akak masak sbb dah sedap dah tu.... rajin2 masak nanti lagi cepat pandai... macam kak zai rajin memang penghulu makan2 ni tu serba tau dan sedap tambah bila buat nasi lemak kat tan sri memang power betul. Jadi akak ni bukan pandai masak dan memang tak reti nak ikut2 resepi tapi sebab biasa main campak2 dan bubuh apa yg ada je tambah kita duduk kat sini kalau nak ikut semua nak ada alamak tak makan lah kita.... bak kata hubby akak... kecekapan tukang masak ialah bila dia tak mempunyai bahan2 yg lengkap tapi bisa menghasilkan satu hidangan lazat yg tak boleh dilupakan... tambah air tangan seorg isteri utk suami dan air tangan seorg ibu utk anak2.... kata dialah sbb dia tak suka makan kat luar.....
oh ya... terima kasih atas hadiah2 yg diberi......
itu gambar qistina yg memang bila time tidur akan tidur je tak kira walau kat mana... sebelah baby pun jadi....

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home