Saje-saje

Sunday, August 20, 2006

Akhirnya....

Fuh... lega sungguh sbb brg2 dah angkut dah... Tinggal lagi rasa nak tidur je.... letihlah katakan....

Friday... sibuk kemas2 barang nasib baik Iin ambik anak2 pergi rumah dia jadi tak adalah kita nak siap makan ke atau nak layan mereka... Ptg dia hantar anak2 balik dan kita terus check in hotel dan bawa beg2 baju siap. tak sempat duduk pergi keluar ke Ikebukuro sbb kak Misah dan suami nak belanja makan nasi Briani di Marhaba.... kita kena sokong kedai makanan halal ni....

Esoknya selepas breakfast balik rumah.... sekali lagi Iin menjaga anak2 dan kita bersiap menunggu org datang mengangkut.... Memang kita tak ada buat apa sbb yg nak hand carry dah ambik dan kita dah label brg yg tak nak angkut jadi diaorg buat kerja cepat sungguh.... by lunch time 80% dah siap pack dan by 3.30pm semua dah angkut... wow efficient sungguh.... kita tengok sebelumnya macam tak akan habis je tapi datang diaorg 4 org buat kerja macam taifun... sekejap habis... dan tak ada tinggal bekas pun sbb dia akan kutip balik dan betulkan apa yg diorg pinda.... cuma bab sampai nanti nak mengemas tu tak tau boleh habis ke tidaklah.....

Hari ni nak balik rumah clear brg dlm fridge dan menghadiri jemputan makan tgh hari dari rumah jiran Ida serta makan malam di rumah Iin... terima kasih sgt kat Iin jaga anak2 dlm 2 hari ni dan Happy Birthday for her... hmm nak beli apa ye.... oklah nak gi jenguk2 kat bawah dulu sblm balik rumah......

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home